billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Danmark

 

Hjem > Danmark

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Danmark. Biludlejning i Danmark inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

København Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

 

Billund Lufthavn

fra kr.162,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Aalborg Lufthavn
Aarhus Tirstrup Lufthavn
Billund Lufthavn

København Lufthavn

Esbjerg Lufthavn

Karup Lufthavn

Odense Beldringe Lufthavn


Randers Lufthavn

Skive Lufthavn

Sønderborg Lufthavn

Danmark guide

Lejebil Danmark
Biludlejning Danmark

Information

Danmark ligger i det nordvestlige Europa, et halvø strækker sig fra Tyskland og omgivet af havet på den østlige, nordlige og vestlige kyster.Danmark er et land med fascinerende og mangfoldige historie, de fleste kendt som landet med vikinger, søfolk og opdagelsesrejsende. Den Nordsøen og Østersøen og talrige omkringliggende øer border Danmark. Danmark har en landmasse på cirka 43.000 kvadratkilometer og aktier kun en grænse til et andet land - Tyskland, et land med lave, bølgende sletter og kystnære miljøer.
Danmark er kendt som hjemland for mange berømte personer, herunder forfatteren HC Andersen, sine slotte og sin smukke natur, dets fiskeretter og dets venlige mennesker.

Befolkning og sprog

Danmark har en befolkning på omkring 5 millioner mennesker, der taler dansk som hovedsprog. Svanen er blevet døbt som deres nationale fugl. Etniske grupper i Danmark inkluderer skandinaver af Norsk, dansk og svensk afstamning, samt fra tyske, tyrkiske og Inuit påvirkninger.Med cirka fem millioner indbyggere, taler danskerne fortrinsvis danske, selv om engelsk er et fælles andetsprog.

Religion

Den største religion i Danmark er evangelisk-lutherske, selv om andre kristne trosretninger, herunder katolske og protestantiske praktiseres i landet. Mindre end 5% af Danmark beboere praksis islam eller andre religioner.

Større byer og turistmål

København er hovedstaden i Danmark, praler næsten en million indbyggere. Men andre større byer og turistmål i landet omfatter Odense, Aalborg og Århus .Danmark er et demokratisk land i Skandinavien, og hører til Den Europæiske Union. Danmark skønhed er uden sidestykke i Skandinavien, og besøgende til Danmark bør ikke gå glip mange steder, herunder:

  • Tivoli ( København )
  • Copenhagen Zoo (København)
  • The National Museum (København)
  • HC Andersens Hus ( Odense )
  • Bornholm Island

Klima

Danmark har fire årstider, nogle af dem meget køligere end mange rejsende er vant til. I vintertiden, en temperatur på 5 Danmarks gennemsnit ° C, men i strenge vintre, kan temperaturen falde til -20 ° C.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Danmark er den danske krone.Økonomien i Danmark er relativt stabil, og landet er kendt for sin vedvarende energi, højteknologiske industrier såsom lægemidler, og på grund af sin geografiske placering, en hub i søfart. BNP i Danmark er ca 206 mia ifølge en 2011 skøn med industrier med fokus på maskiner og transportudstyr, elektronik, møbler, skibsbygning, og lægemidler og medicinsk udstyr. Danmark eksporterer lige over USD 100 milliarder om året, handler primært mejeriprodukter, fisk og kødprodukter, møbler og maskiner, for det meste med de andre skandinaviske lande og Tyskland. Importen gennemsnit ca 1 milliard US $ årligt, herunder korn, forbrugsgoder, råstoffer og kemikalier.

Transport

Transport i Danmark tilbyder en bred vifte af muligheder for beboere og rejsende, herunder luftveje, jernbaner og veje. Større skibsfart havne i Danmark omfatter København, Aalborg, Esbjerg og Fredericia.
Den Danske Statsbaner er den største jernbane-operativsystemet i Danmark med Københavns Hovedbanegård betjener adskillige ruter i hele Danmark og sydpå mod den tyske grænse. Feer er også almindelige former for transport i Danmark, da hans passagertrafikken ad søvejen. Personer, der ønsker at se Danmark op tæt og personligt anbefales billeje eller leje muligheder, som mere end 73.000 km fra asfalterede veje tilbyde rejsende adgang til næsten ethvert hjørne af landet.
Større lufthavne omfatter Aalborg Lufthavn, der betjener den nordlige Danmark region, Århus Lufthavn, der betjener det centrale Danmark region, og Københavns Lufthavn, der tjener dets hovedstad.Andre lufthavne omfatter Esbjerg Lufthavn i det sydlige Danmark, og Odense Lufthavn, som også betjener det sydlige Danmark.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler