billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Esbjerg Lufthavn

Hjem > Danmark > Lejebil Esbjerg Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Esbjerg Lufthavn. Biludlejning i Esbjerg Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Esbjerg Lufthavn guide

Lejebil Esbjerg Lufthavn
Biludlejning Esbjerg Lufthavn

Esbjerg Lufthavn er kendt af de lokale som Esbjerg Lufthavn (IATA Kode: EBJ). Lufthavnen har en unik historie som værende placeringen af ​​en af ​​de første byer i Danmark at prale en lufthavn. Det er placeret på den vestlige kyst af landet og støder Nordsøen. Lufthavnen betjener tusindvis af passagerer om året fra sit eneste landingsbane og hovedterminal og giver hovedsageligt flyforbindelser til andre regionale flyselskaber. I dag er lufthavnen hovedsageligt brugt som en heliport for lokal Nordsøen gas og olieboreplatforme.

Flyselskaber og destinationer

På grund af sin begrænsede størrelse og kapaciteter Esbjerg Lufthavn giver adgang til to regionale luftfartsselskaber: BMI Regionale og dansk Air Transport. Den tidligere tilbud omgivelser Aberdeen og sidstnævnte giver transport til Stavanger .

Lufthavn Faciliteter

Fordi lufthavnen ikke længere anvendes til større passagertrafik meget få faciliteter er til rådighed for passagererne. En afgiftsfri butik er placeret i terminalen. Adgang til lys billetpris via en lufthavn café og buffet giver grundlæggende for mad og drikke indstillinger. Rejsende har også adgang til snacks, drikkevarer og endda hjemmelavede retter. Servering primært fragt og offshore behov, transport til og fra anlægget er adgang med bus, taxi og biludlejning. Biludlejning leveres af Esbjerg Taxa, Europcar, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler