billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Billund Lufthavn

Hjem > Danmark > Lejebil Billund Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Billund Lufthavn. Biludlejning i Billund Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Billund Lufthavn guide

Lejebil Billund Lufthavn
Biludlejning Billund Lufthavn

Billund Lufthavn (IATA Kode: BLL) er placeret i midten af ​​det centrale Danmark og tjener for det meste som en last carrier lufthavn. Området er et populært rejsemål for mange statsautoriserede flyselskaber samt et par store danske og internationale luftfartsselskaber. Lufthavnen fungerer som go-til lufthavnen for den vestlige del af landet, og som den vigtigste forbindelse til internationale lufthavne og destinationer. Dens enkelt bane og terminal processer tre millioner passagerer om året. Mens lufthavnen kan give adgang til fly så stor som Boeing 747, de fleste fly adgang til lufthavnen er mindre.

Flyselskaber og destinationer

En række indenlandske og internationale flyselskaber tjeneste Billund Lufthavn og omfatter British Airways, Air France og KLM. Ryanair, Norwegian Air Shuttle og Scandinavian Airlines giver vigtigste destination ruter til regionale steder, herunder Korfu, Palma de Mallorca, Reykjavík (sæsonåben), og Stavanger .Internationale flyvninger til Paris, Bruxelles, London, Oslo, Stockholm og Amsterdam er også tilgængelige.En bred vifte af charterfly er også til destinationer som Hurghada, Antalya, Helsinki, Tenerife og Odense .

Lufthavn Faciliteter

Den fælles terminal giver passagerernes grundlæggende bekvemmeligheder og services, der omfatter check-in skrankerne, bus og taxikørsel. Lufthavnen tilbyder et par spisesteder. The King Amlet Lounge, møde og konference rum, rygeområder og cirka et halvt dusin shopping og toldfri shopping butikker holde rejsende travlt mellem flyvninger. Trådløst internet er også tilgængelig. Adgang til biludlejning (fra Hertz, Avis, Budget, Europcar og Sixt) er tilgængelige på terminalen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler