billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Aalborg Lufthavn

Hjem > Danmark > Lejebil Aalborg Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Aalborg Lufthavn. Biludlejning i Aalborg Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Aalborg Lufthavn guide

Lejebil Aalborg Lufthavn
Biludlejning Aalborg Lufthavn

Alborg Lufthavn (IATA Kode: AAL) er en populær destination for enkeltpersoner, der rejser til Danmark. Det er rangeret som den tredje største i landet og tjener over en million passagerer om året fra sine to landingsbaner og vigtigste terminal.

Flyselskaber og destinationer

En række norske og Scandinavian Airlines yde service til denne regionale lufthavn og omfatter også et par drives af internationale luftfartsselskaber. Air Norge, KLM, British Airways, Scandinavian Airlines og Turkish Airlines giver en række destinationer, der omfatter Amsterdam, København, Istanbul, London, Oslo og Stavanger .Norwegian Air Shuttle giver sæsonflyvninger til Palma de Mallorca og Gran Canaria .

Lufthavn Faciliteter

Ålborg Lufthavn indeholder en række faciliteter til rejsende gennem regionen. Tjenester omfatter, men er ikke begrænset til, gratis WiFi og mobil adgang sites, leje mødelokaler, lounge og en massage facilitet. En række shopping-og tax free shopping spillesteder er tilgængelige. Butikker tilbyder bøger, magasiner, slik og snacks. Den Foodmarket giver sæsonbetonede og økologiske lys billetpris når det kommer til fødevarer og drikkevarer. Transport til og fra lufthavnen lettes med bus, togforbindelser og taxier. Biludlejningsfirmaer tjenester omfatter dem, som Avis, Hertz, Budget og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler