billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Paphos Lufthavn

Hjem > Cypern > Lejebil Paphos Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Paphos Lufthavn. Biludlejning i Paphos Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Paphos Lufthavn guide

Lejebil Paphos Lufthavn
Biludlejning Paphos Lufthavn

Paphos lufthavn (også stavet Pafos) er det andet af flere lufthavne, der tjener øen Cypern (IATA Kode: PFO), og denne ene er placeret sydøst for byen Paphos på den vestlige kyst af øen. Lufthavnen er den næststørste i landet og udnytter én landingsbane og terminal til at behandle cirka to millioner passagerer om året. De fleste rejsende ankommer til ferie destinationer langs den vestlige kyst af landet.

Flyselskaber og destinationer

En række sæsonbetonede chartre og rutinemæssige fly fra regionale og europæiske luftfartsselskaber flyver ind og ud af Paphos Lufthavn. Blandt dem kan nævnes British Airways, Bulgaria Air, Ryanair, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways og Ural Airlines. Populære destinationer omfatter London, Rom, Thessaloniki, Cardiff, Sofia og Glasgow .

Lufthavn Faciliteter

Selvom det ikke er så stor som sin søster lufthavnen i Larnaca, giver Paphos Lufthavn en bred vifte af tjenester og faciliteter til rejsende i sin terminal.Caféer, barer og restauranter er til rådighed for en lang række fødevarer billetpris.En gave butik, en toldfri butik og en førstehjælp station er også placeret inde i terminalen. En baby-og forældres værelse giver lindring for passagerer med spædbørn og små børn. Biludlejning tjenester leveres af store luftfartsselskaber som Avis, Hertz og Budget.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler