billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Cypern

 

Hjem > Cypern

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Cypern. Biludlejning i Cypern inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Larnaca Lufthavn

Paphos Lufthavn

 

Cypern guide

Lejebil Cypern
Biludlejning Cypern

Indledning:

Cypern er placeret på den østlige ende af Middelhavet. Du vil finde det nordlige Egypten, vest for Syrien, syd for Tyrkiet og øst for Grækenland .Det er kendt for sine kniplinger, vin, keramik og pileflet.
I 1974 invaderede Tyrkiet Cypern, og som et resultat, er det delt af den grønne linje, og en FN patruljerede Neutral Zone. På trods af sin division, er det bemærkelsesværdigt nemt at rejse mellem nord (Den Tyrkiske Republik Nordcypern) og syd (Republikken Cypern og den eneste anerkendte nation).Cypern har den laveste kriminalitet i verden.

Befolkning og sprog:

Befolkningen i Republikken Cypern var omkring 840.000 fra 2010. Der er en anslået 285.000 tyrkere lever i nord, som ikke er inkluderet i denne række.
I Cypern er der to vigtigste religioner: Græsk-ortodokse (78% af befolkningen) og muslimske (18% af befolkningen). De officielle sprog er græsk og tyrkisk, men 76% af de mennesker taler også engelsk. Kulturen er en kombination af græsk og Turk.
Kvinder skal klæde beskedent især i nord.

Større byer og turistmål:

Nicosia (Lefkosia) - Hovedstaden blev grundlagt i år 965 og har en befolkning på omkring 55.000.Omkring den gamle by er en venetiansk mur bygget i det 16. århundrede for at beskytte byen på det tidspunkt fra invasion. Den grønne linje løber gennem midten af ​​byen. På den sydlige side af linjen, vil du finde Shacolas Tower Observatory, hvor du kan se over hele landet gennem teleskoper og etnografiske museum, fyldt med folkemusik kunst og traditionelle håndværk. Nord for den grønne linje vil du finde Bedesten, et kulturelt center kendt for sin historiske arkitektur, og Mevlevi Shrine Museum, der fortæller historien om Mevlevi orden (hvirvlende dervisher).

Lemesos (Limassol) - Denne by er den travleste havn i Cypern med en befolkning på lidt over 100.000.Øst for byen finder du ruinerne af Amathus, hvor gratis koncerter undertiden afholdt i løbet af sommeren, og vest for byen finder du miles af strande.I byen, vil du finde den Lemesos Medieval Castle, som blev bygget i det 14. århundrede i byzantinske ruiner, og det cypriotiske Wine Museum, hvilket giver en historie af vinfremstilling i Cypern.

Petra tou Romiou - Denne hotspot er langs den sydlige kyst.Det er en af ​​de to formodede steder, hvor Afrodite opstod fra havet (den anden er i Grækenland). Hvis du ønsker en god fotografi, parkere din bil omkring 1,5 km øst for det.

Larnaka - Denne by, med en befolkning på omkring 51.000, er stedet for en af de tre internationale lufthavne.Pierides Archaeological Foundation huse artefakter af Cypern i det 19. århundrede Pierides palæ. Du kan også se, hvad der er tilbage af det gamle Kitron, herunder dets fem templer.

Choirokoitia - Dette er den første løsning i det gamle Cypern og er dateret til 7000 f.Kr.. Besøg resterne af mudstone boliger eller kigge gennem rekonstruerede cylindriske hytter at træde tilbage i historien.

Famagusta - Denne by var oprindelig en massiv handel center.Nu er det svundet ind til en befolkning på 43.000. Tjek historien om Othello Tower (The Citadel) eller besøge fængslet Namik Kemal, en tyrkisk digter, der turde fornærme sultanen. Lige nord for byen ligger ruinerne af antikke Salamis og antikke Enkomi.

Pafos (Paphos) - Selv om byen har en befolkning på 33.000, har de gamle forlig ruiner blevet godt udgravet.Du kan se mange mosaikker, agora (teater), og asklipieion (healing center). Som du fortsætte nordpå, kan du besøge de velbevarede Kongegravene.

Kyrenia - Kaldet Jewel of Levant på grund af sin skønhed, det har en befolkning på 27.000.Den Kyrenia Castle er komplet med egen torturkammer, skibsvrag museum og et galleri af graven finder mens den gamle bydel har en dejlig kombination af græske og osmanniske ruiner.

St. Hilarion Castle - Disse borgruiner er alt, hvad du kunne bede om i en fe slot.Der er skjulte rum og tilgroede haver. Selv om den faktiske historie er ikke så magisk, rygterne er, at det engang husede en fe dronning.

Klima:

Klimaet anses Middelhavet med varme, tørre somre fra juni til september, der kan komme så varmt som 37 ° C. De milde, kølige vintre fra november til marts kan have frostgrader i bjergene men temperaturerne er generelt fra 5 ° C-15 ° C. Med mere end 320 solskinsdage om året, er det kun regner omkring 20 inches fra oktober til marts.

Økonomi:

BNP-Cypern er omkring 22180 millioner dollars (USD) i syd og 4400 millioner dollars (USD) i nord. The South bruger euroen (€), og nord bruger den nye tyrkiske lira (YTL). Mens Nord er fortsat landbruget baseret, har Syd fokuseret på service og finansiering. Landet importerer de fleste elementer såsom mad (selv fisk), olie, maskiner og andre forbrugsvarer. De eksporterer kartofler, druer, vin, cement, cigaretter, tøj og lægemidler.

Transport:

Der er kun tre store lufthavne i Cypern: Larnaka Lufthavn, Pafos (Paphos) Lufthavn, og Ercan Lufthavn.Ercan Lufthavn, som ligger i den nordlige og kun modtager fly fra Tyrkiet . Der er ingen tog.
Bussen, der kører mellem byerne blev for nylig kombineret med en service taxa-system (som bærer op til otte personer) under regeringen. Men dette system er kun tilgængelig i syd. Forvente op til en tredive minutters forsinkelse med en service taxa. Lokale busruter til nogle få store turistattraktioner er privatejet og ikke kører ofte, især uden for sæsonen.
Vejene er fremragende og godt markeret, hvilket sikrer kørsel er nemt.Hvis du lejer en bil, vil du have den bedste oplevelse med en 4WD cabriolet.
Taxier er dyre, men ofte den eneste transport let tilgængelig uden for biludlejning, især i den nordlige del.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler