billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Larnaca Lufthavn

Hjem > Cypern > Lejebil Larnaca Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Larnaca Lufthavn. Biludlejning i Larnaca Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Larnaca Lufthavn guide

Lejebil Larnaca Lufthavn
Biludlejning Larnaca Lufthavn
Larnaca International Lufthavn (IATA Kode: LCA) er placeret på den smukke ø Cypern en kort afstand sydvest for den største by i Larnaca langs den sydlige centrale kyst af øen. Tjener som et vigtigt knudepunkt for Cypern Airways og Aegean Airlines, lufthavnens ene landingsbane og terminal tjener cirka fem millioner rejsende om året 50.000 flyvninger. Lufthavnen er den største på ø i Middelhavet og en stor turist-og ferie destination for europæere og internationale rejsende.

Flyselskaber og destinationer

Larnaca International Lufthavn har to indenlandske luftfartsselskaber: Cyprus Airways og Aegean Airlines. Begge giver regelmæssige afgange til destinationer som Thessaloniki, Rhodes, Athen og Kiev samt London, Beirut, München, Paris og Tel Aviv . Yderligere internationale luftfartsselskaber betjener lufthavnen og bl.a. British Airways, Aeroflot, Emirates, Lufthansa, Middle East Airlines, Thomas Cook Airlines og Wizz Air. Talrige årstidens chartre og fly tilbydes af en lang række regionale og internationale luftfartsselskaber.

Lufthavn Faciliteter

Af terminalen i Larnaca Lufthavn (nylig opgraderet) giver nem adgang til internationale rejsende med sin 67 check-in skrankerne, faciliteter og mange butikker. Spisemulighederne levere enkle billetpris og regionale retter. Gratis WiFi tilbydes og en bred vifte af butikker er tilgængelige for passagererne. En posthus, lounges, valutaveksling og bankydelser er også placeret i terminalen. Transport til og fra lufthavnen er til rådighed gennem byen og landdistrikter buslinjer og taxaer. Biludlejning tjenester er placeret i parkering strukturer.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler