billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Colombia

 

Hjem > Colombia

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Colombia. Biludlejning i Colombia inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Bogota El Nuevo Dorado Lufthavn

Medellin Lufthavn

 

Colombia guide

Lejebil Colombia
Biludlejning Colombia

Indledning

Columbia ligger på den nordvestlige spids af Sydamerika, er knyttet til Panama og grænser op til Stillehavet og Caribien om sine vestlige grænser, og omgivet af Venezuela, Brasilien, Peru og Ecuador til sit nordøst og sydlige grænser.Colombia er mest kendt for sin kaffe, sine smukke badebyer, og Andesbjergene bjergkæde, som bogstaveligt talt opdeler landet i halvdelen mellem Pasto og Cucuta.

Befolkning og sprog

Columbias officielle sprog er spansk, befolket af talrige etniske grupper i tillæg til indfødte colombianere. Mestizo eller en blanding af indiansk og kaukasiske indbyggere udgør den største etniske grupper, og kaukasiske, mulat, og blandinger af sorte, amerikanske indianere og indfødte indfødte indiske befolkning udgør resten.
Colombia er beboet af 45 millioner mennesker i forskellige miljøer fra den travle aktivitet i de større byer til laid-back livsstil nydes i mere landlige områder. Størstedelen af ​​befolkningen (næsten 75%), der er grupperet i byområder, herunder Bogotá, med lidt over 8 millioner indbyggere, og Medellin, med næsten 3,5 millioner indbyggere, og Cali, med lidt over 2 millioner indbyggere.

Religion

Den største religion praktiseres i Colombia er romersk-katolske.

Større byer og turistmål

Colombias hovedstad Bogotá er en af de mest befolkede i landet. Som turistmål tilbyder Bogotá arkitektoniske pragt, historie og nogle af de bedste fødevarer i verden. Andre populære byer i Colombia omfatter Cartagena og Santa Marta, der grænser op til Caribien og Medellin, Buenaventura og Turbo, tæt på Panama grænse. Mens der i Colombia, besøg:

  • Gamle By i Cartegena
  • Tidligere hacienda Simón Bolívar på Quinta de San Pedro Alejandrino i Santa Marta
  • Bogotás Plaza de Bolivar
  • Fæstningen Castillo de San Felipe de Barajas i Cartegena
  • Tjek de slanger på Serpentario Nacional Amero i Leticia

Klima

Colombia har en bred vifte af klimaer, fra de milde temperaturer langs Caribien og nordlige Stillehav og varm og fugtig interiør, selvom foden og de højere regioner i Andesbjergene bjergkæder tilbyder køligere, mindre fugtige klima. Forvent tropiske vejr langs kysterne og østlige lavland i Colombia, og køligere temperaturer i højere land.

Økonomi

Den vigtigste valuta, der anvendes i Colombia er den colombianske peso.Colombia har en ret stabil økonomi og BNP på ca US 470 milliarder dollar. Colombia er afhængig af sine service-industrier, industriel produktion og landbrug for sin arbejdsstyrke. Colombias vigtigste landbrugsprodukter inkluderer kaffe, tobak, bananer og ris, mens industrier fokuserer på forarbejdning af fødevarer, beklædning og fodtøj producent og minedrift. Colombia eksporterer ca US $ 56 milliarder om året i kaffe, bananer, kul og smaragder. Landet importerer ca US $ 50 milliarder om året i industrielt udstyr, forbrugsgoder, papirvarer og transportudstyr.

Transport

Kom omkring Colombia er forholdsvis let, med en række asfalterede lufthavne, 875 kilometer jernbane, og byer nyde bekvemmeligheden af ​​busser og taxier samt bil hyrer for at komme rundt. Biludlejning er et begunstiget og anbefalede måde at rejse gennem byer og veje og link Colombias byer, da det giver enkeltpersoner mulighed for at sætte deres egen tidsplan og sightseeing muligheder.
Store lufthavne i Colombia omfatter José Maria Córdova International Lufthavn i Medellín, Santa Marta - Simon Bolivar International Lufthavn i Santa Marta, El Dorado International Lufthavn i Bogotá og Rafael Núñez International Lufthavn i Cartagena.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler