billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Chile

 

Hjem > Chile

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Chile. Biludlejning i Chile inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Antofagasta Lufthavn
Concepcion Lufthavn

Puerto Montt Lufthavn
Santiago Lufthavn

Temuco Lufthavn

Chile guide

Lejebil Chile
Biludlejning Chile

Indledning

Chile ligger i Sydamerika, en tynd, smal strimmel land, der grænser op til Stillehavet om sine hundredvis af miles af kystlinjen, og beliggende på de nordlige, nordøstlige og østlige grænser af Peru, Bolivia og Argentina, hhv.Chile er kendt for sine bjerge, smukke kulisser, Atacama Desert mod nord, miles af uberørte strande, og smukke interiør.
Chile er også kendt for sine Andes bjerge og over tre dusin aktive vulkaner, de fleste især Volcano Llaima, landets mest aktive.Vulkansk aktivitet og jordskælv er forholdsvis almindelige i Chile.

Befolkning og sprog

Det chilenske folk taler det officielle sprog i spansk i hele landet, selv om tysk og engelsk også tales såvel som små smatterings oprindelige dialekter. Landet er hjemsted for 17 millioner indbyggere, hvor byerne tilbyder store klynger af befolkningen mindre tætte bestande spredt landdistrikter og kystsamfund.

Religion

Religion i Chile er for det meste romersk-katolske og andre kristne trosretninger, herunder evangeliske.

Større byer og turistmål

Santiago er Chiles hovedstad og mest befolkede by. Turister strømmer til landets kystbyer hvert år for at undslippe koldere himmelstrøg og nyde den uberørte farvande i det sydlige Stillehav. De mest populære turistdestinationer i Chile omfatter Valparaiso, San Antonio, Concepcion og Puerto Montt .
Santiago, dets hovedstad, er hjemsted for næsten seks millioner indbyggere, mens Valparaiso er hjemsted for lidt over 850.000 indbyggere.Besøgende til Chile kan se frem til en række ting at gøre, herunder:

  • Lounge på stranden ved Vina del Mar
  • Fisk fra Chiles kyst for dag eller multi-dages eventyr
  • Kajak Futaleufu
  • Besøg Laguna San Rafael National Park

Klima

Klimaet i Chile kan være ganske forskellige, men det er typisk milde langs kystlinier, med varmere temperaturer i de nordlige ørkener, Middelhavet typen klima i de centrale områder, og fugtigt, køligere og fugt i syd. Chile er et land med massive og robust Andes Mountains langs de østlige grænser, og lave kystnære bjerge langs havet side, med frugtbare dale findes i hele længden af det centrale Chile.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Chile er den chilenske peso.Chile stærkt afhængig af import, og eksporten udgør knap en tredjedel af Chiles BNP. BNP i Chile er ca USD 300 milliarder, hvilket er afhængig af landbrugsprodukter, frugt, grøntsager, kvæg og fjerkræ, samt minedrift industrier, tekstiler, træ og træprodukter. Chile eksporterer ca US 81 milliarder dollar på råvarer om året, hovedsageligt i levnedsmidler, papir, vin og kemikalier. Chile importerer ca US 70 milliarder dollar om året i råvarer såsom telekommunikation og elektrisk udstyr, køretøjer, industrimaskiner, og olieprodukter.

Transport

Chile er hjemsted for næsten 8000 mil fra asfalterede veje, og 7000 km af jernbanelinjer. Talrige lufthavne i hele landet tilbyder nem adgang til steder i hele landet. I byer og landdistrikter omkringliggende byer og langs kysten, er bil hyrer også populære, og den nemmeste måde at komme rundt, hvis du har nogle sightseeing at gøre. Store lufthavne i Chile indbefatter, men er ikke begrænset til Comodoro Arturo Merino Benitez International Lufthavn i Santiago, Valparaiso Lufthavn i Valparaiso og Cerro Moreno International Lufthavn i Antofagasta .
Den Teniente R. Marsh Lufthavn ligger i Antarktis og Magallanes region tjener Antarktis, og er et populært hoppe fra punkt for personer, der arbejder, forskning, eller udforske Antarktis.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler