billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Toronto Lufthavn

Hjem > Canada > Lejebil Toronto Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Toronto Lufthavn. Biludlejning i Toronto Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Toronto Lufthavn guide

Lejebil Toronto Lufthavn
Biludlejning Toronto Lufthavn

Toronto Lufthavn er også kendt som Toronto Pearson International Lufthavn (IATA Kode: CPH) og serverer den større Toronto-området og de omkringliggende regioner. Toronto Pearson Lufthavn er klassificeret som den travleste og største i Canada og håndterer cirka 35 millioner passagerer om året med over 430.000 flyvninger fra sine fem landingsbaner og tre terminaler.Lufthavnen fungerer som et vigtigt knudepunkt for mange canadiske flyselskaber med det største antal nonstop indenrigsflyvninger til de fleste større og store byer i hele canadiske provinser. Giver over 75 luftfartsselskaber og 155 internationale destinationer, lufthavnen er en af ​​de få i den vestlige halvkugle, der giver regelmæssigt planlagte flyvninger til seks kontinenter.

Flyselskaber og destinationer

Talrige global flyselskaber tjeneste i lufthavnen, der omfatter Air Canada, Aeroflot, Air France, Korean Air, Lufthansa, United, Egypt Air, og Cathay Pacific.Populære internationale destinationer omfatter Wien, London, Moskva, Hong Kong, Cairo, Dubai, Beijing, Warszawa og Istanbul .Canadiske regionale luftfartsselskaber og luftfartsselskaber rejser til hundredvis af destinationer inden Canada. Populære indenlandske destination ruter omfatter Saskatoon, Thunder Bay, Halifax, Edmonton, Montréal, Québec, og Winnipeg .

Lufthavn Faciliteter

Toronto Lufthavn er massiv i størrelse, giver snesevis af butikker og restauranter gennem sine tre terminaler, herunder caféer, barer og alt fra fastfood til rotisserie og grill spisemuligheder. Lufthavnen tilbyder en række banker og vekselkontorer skriveborde, limousine, shuttle, bus-og biludlejningsfirmaer tjenesteydelser fra store luftfartsselskaber, herunder Enterprise, Hertz, National, og Avis. Biludlejning tællere er tilgængelige på niveau 1 i parkeringshuse, som er tilgængelige for begge terminaler. En tværreligiøs ministerium, gratis WiFi, og talrige kunstudstillinger er til rådighed for passagerer visning.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler