billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Montreal Lufthavn

Hjem > Canada > Lejebil Montreal Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Montreal Lufthavn. Biludlejning i Montreal Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Montreal Lufthavn guide

Lejebil Montreal Lufthavn
Biludlejning Montreal Lufthavn
Montréal Lufthavn er også kendt som Montreal Pierre Elliott Trudeau International Lufthavn (IATA Kode: YUL). Det er en af de største og travleste i Canada og ligger på Montréal øen.Lufthavnen tjenester Québec provinsen. På grund af sin grænsekontrol pre-clearance kapaciteter, er det populært med passagerer, der rejser til og fra USA. Lufthavnen betjener primært det østlige Ontario og Atlanterhavet provinser. Dens tre landingsbaner og hovedterminal tjene omkring 13 millioner passagerer om året og giver over 230,00 s0 ankomst og afrejse flyvninger.

Flyselskaber og destinationer

Montréal Lufthavn fungerer som et knudepunkt for mange canadiske luftfartsselskaber, der omfatter Air Canada, Air Canada Express, Air Canada Rouge, Air Transat og CanJet. Tre concourses og den internationale terminal giver adgang til en lang række store internationale luftfartsselskaber, herunder Aeromexico, Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, KLM, Qatar Airways og US Airways. De mest populære internationale destinationer omfatter Mexico By, Barbados, London, Rom, München og Amsterdam . Seasonal og vinter destinationer omfatter men er ikke begrænset til Barcelona, Acapulco, Cancun, Costa Rica, Paris, Athen, og Montego Bay.Populære indenrigsruter omfatter Toronto, Winnipeg, Ottawa, og meget mere.

Lufthavn Faciliteter

Montréal Pierre Elliott Trudeau International Lufthavn tilbyder en bred vifte af tjenester og faciliteter til rejsende. Sådanne tjenester omfatter adgang til butikker, en national bank, Marriott Hotel, lounges og toldfri shopping. Over to dusin caféer, snackbarer, fastfood og sit-down restauranter er til rådighed, og er placeret i både indenlandske og internationale terminaler. Åbningstider af disse virksomheder er baseret på fartplaner. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig via regionale pendulfart, taxaer, limousiner og togtrafikken. Biludlejning tjenester er placeret på jordoverfladen af parkering struktur. Billeje gennem store bærere inkluderer Hertz, Thrifty, Avis, Alamo, og budget, blandt andre.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler