billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Canada

 

Hjem > Canada

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Canada. Biludlejning i Canada inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Toronto Lufthavn

fra kr.162,-

per dag

 

Vancouver Lufthavn

fra kr.153,-

per dag

         

Montreal Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

 

Calgary Lufthavn

fra kr.171,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Calgary Lufthavn
Campbell River Lufthavn
Castlegar Lufthavn
Charlottetown Lufthavn
Edmonton Lufthavn
Halifax Lufthavn
Hamilton Lufthavn

Kamloops Lufthavn

Kelowna Lufthavn
Kingston Lufthavn
Montreal Lufthavn
Ottawa Lufthavn
Quebec City Lufthavn
Regina International Lufthavn

Saskatoon Lufthavn

Thunder Bay Lufthavn
Toronto Lufthavn
Vancouver Lufthavn
Victoria Lufthavn
Winnipeg Lufthavn International
Yarmouth Lufthavn

Canada guide

Lejebil Canada
Biludlejning Canada

Canada er et af de største lande i verden, der ligger langs de nordlige grænser i USA og spænder over en massiv afstand mellem Stillehavet og Atlanterhavet.Canada spænder et areal på næsten 10.000 kvadrat miles, og ligesom i USA, mange tidszoner har. Canada er sammensat af ti provinser og tre territorier, og er kendt for sin dyreliv, smukke terræn, og selvfølgelig, hockey.
Canada har de mest ferskvand søer, floder og vandløb end noget andet land i verden, og næsten ti procent af canadiske territorium består af vand, med over to millioner søer, som tilbyder ubegrænset eventyr for besøgende.

Befolkning og sprog

Canada er hjemsted for over 35 millioner mennesker, primært i engelsk og fransk afstamning, selv om en række indfødte indianerstammer, herunder Chippewa, Cree og Inuktitut blandt andre også stærkt befolker sit domæne. De officielle sprog i Canada er engelsk og fransk, og gade-og vejskilte samt bygninger, virksomheder og vartegn mærkes både på fransk og engelsk. Etniske grupper fundet i Canada er en blanding af dem af fransk og europæisk oprindelse, såvel som dem fra de britiske øer, samt American Indian, og nogle mellemøstlige, afrikanske og asiatiske baggrunde.

Religion

Den største religion praktiseres i Canada er romersk katolicisme, efterfulgt af Baptist, Protestant, og den lutherske samt andre kristne trosretninger. En meget lille procentdel af canadierne praktiseres muslim, mens næsten 20% af canadiske indbyggere hævder ateist eller agnostiker temperamenter.

Større byer og turistmål

Talrige byer i hele Canada er blandt de mest almindeligt besøgte, såsom Québec By , der ligger i Quebec provinsen, Toronto, der ligger i provinsen Ontario, og Victoria, der ligger i British Columbia, og Edmonton, som ligger i Alberta.Den Northwest Territories og Yukon provinser er ekstremt populært at jægere og fiskere, der kommer fra hele verden for at nyde nogle af de bedste, ødemarker i Canada har at tilbyde. Canada er også kendt for Nova Scotia, i Halifax, hvor ofrene for Titanic er begravet, samt Prince Edward Island, rig på historie, dyreliv, og nogle af de bedste fiskeri i verden.

Hudson Bay ligger i Canada, der tilbyder et væld af landbaserede og vand-baserede aktiviteter samt en rig historie i udviklingen af Canada, foretrak handel og britiske kolonisering.

Klima

Klimaet i Canada er så forskellige som dens indbyggere. Temperaturer varierer i de sydlige regioner i landet til subarktiske og Arktis de nordlige regioner såsom Yukon og Northwest Territories. Forår, sommer og efterår er relativt mild, men vinteren kan være bidende koldt med kraftige snefald, snestorme og under nul temperaturer hele vinteren.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Canada er den canadiske dollar.Canada har en relativt stabil økonomi, primært som følge af sin høje-tech industrielle udvikling. Med et BNP på over US 1000 milliarder dollar, afhængig landet tungt på tjenester, efterfulgt af industrien. Canadas landbrugsprodukter omfatter korn, frugt og grøntsager, fisk, og skovprodukter, mens dens industrier fokuserer på fiskeprodukter, transport udstyr og uforarbejdede såvel som forarbejdede mineraler, træ og papirprodukter. Canada eksport over US 460 milliarder dollar i råvarer såsom industrielle maskiner, fly, telekommunikation og træprodukter. Canada importerer ca US 460 milliarder dollar i råolie, elektricitet og varige forbrugsgoder.

Transport

Talrige lufthavne (over 1.000) betjene alle dele af Canada, med over en million kilometer veje. Rejse med jord er mere udbredt end jernbane og vandveje rejse i Canada, mens mange på grund af sin størrelse, er afhængige af lufthavnene til at krydse landet. I byer og landdistrikter, er bil hyrer særligt populære, da de giver besøgende en chance for at tage deres tid på at besøge forskellige regioner på deres egen tidsplan. Store lufthavne i Canada omfatte, at der ikke er begrænset til London internationale lufthavn, Niagara Falls / Niagara South Lufthavn, og Ottawa Macdonald-Cartier International Lufthavn i Ottawa provins, Montréal Mirabelle International Lufthavn, Montreal Pierre Elliott Trudeau International Lufthavn og Québec / Jean Lesage International Lufthavn i Quebec provinsen, og Vancouver International Lufthavn og Victoria International Lufthavn i British Columbia.Erik Nielsen Whitehorse International Lufthavn i Whitehorse, Yukon, tager de besøgende til det yderste vildnis af Canada.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler