billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Cameroun

 

Hjem > Cameroun

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Cameroun. Biludlejning i Cameroun inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Douala Lufthavn

 

 

Cameroun guide

Lejebil Cameroun
Biludlejning Cameroun

Indledning

Mens mange lande i Afrika fortsætte med at gøre de nationale nyheder for uro og fattigdom, Cameroun er ikke en af dem.I årtier har Cameroun oplevet politisk stabilitet og udvide sociale dagsorden - hvilket gør det til et ideelt sted at besøge som helst tidspunkt af året. Forskellige industrier over hele landet, herunder jernbaner og olie, fortsat vækst og udvikler sig - gør det muligt at være en af de mere succesfulde lande på kontinentet.
Cameroun ligger i det centrale Afrika, omkranset af Nigeria mod nord og Ækvatorialguinea mod syd højre på vandet i Guineabugten. Landet grænser op til Bugten i Biafra - også kendt som Bonnybugten - som en del af Atlanterhavet og Guineabugten. Den ideelle placering på kontinentet betyder, at der er mange smukke, naturlige landskaber, herunder bjerge, strande, regnskove og ørkener.
Landet er også udstyret med elevation ekstremer - havets på kysten af ​​Atlanterhavet til det højeste punkt på Mount Cameroun ved 4, 095 meter!

Befolkning og sprog

Over 20 millioner mennesker kalder Cameroun hjemme - landet består af forskelligartede levevilkår, der spænder fra byerne steder til fjerntliggende landbrugsområder. Der er to officielle sprog i Cameroun: Fransk og engelsk, som går tilbage til kolonitiden, og befolkningen kløft, der fandt sted tidligt i Camerouns historie. Mens engelsk betragtes et officielt sprog i landet, selv om de besøgende vil sandsynligvis opleve, at fransk er den mest almindelige sprog, der tales af indbyggerne.

Religion

Kristendommen er den fremherskende religion praktiseres i landet - selv om en betydelig del af befolkningen tæller islam som deres tro. Den kløft i religion er også geografisk, med muslimer bor i den nordlige del af landet og de kristne i den sydlige og vestlige dele af Cameroun.

Større byer og turistmål

Kun få byer i Cameroun har en stor befolkning. Lidt over to millioner mennesker bor i Douala - den største by i landet. Som Littoral Region hovedstad, huser Douala landets største internationale lufthavn og porte - som er ansvarlige for en stor mængde af handel. Den næststørste by, Yaoundé, som også indeholder lidt over to millioner mennesker, der er beliggende i centrum i Cameroun og er hovedstaden i landet.
Der er mange nationale monumenter og museer i Yaoundé, historiske artefakter går tilbage hundreder af år kan findes på et vilkårligt antal af museer.Nationale reserver give de besøgende masser af visning muligheder for dyrelivet, herunder geparder og giraffer.Vandrere og bjergbestigere strømmer til Cameroun for en chance for at klatre Mount Cameroun - Vestafrika højeste bjerg.

Klima

Den vifte af landskabet giver besøgende med et sortiment af temperaturområder. Tiden mellem NOV-FEB er mild og tør, hvilket gør det til et ideelt tidspunkt at vandre eller sightsee udendørs.Overdreven regn findes i landet mellem månederne juli og oktober, mens marts til maj er usædvanligt varmt.
Mellem december og februar, blæse kraftig vind på tværs af Sahara skaber støvstorme og dis i mange afrikanske lande.

Økonomi

Valutaen i Cameroun er den centralafrikanske franc. Det er vigtigt at have penge konverteret før ankommer til landet - de fleste banker i området er kommercielle, udenlandske banker. BNP Cameroun er ca US $ 47 mia med de fleste af landets indbyggere arbejder i landbruget. Cameroun eksporterer omkring 5 milliarder US $ om året, primært i olie og petroleum, tømmer og kakao bønner. Landet importerer ca US 6000 millioner dollars om året, hovedsageligt i elektrisk udstyr og maskiner.

Transport

Ved ankomsten i Cameroun via den internationale lufthavn i Douala eller Yaoundé, en bred vifte af transport muligheder er tilgængelige i landet.Jernbaner er rigeligt, selvom ingen af ​​dem linker til grænseområderne lande. Camerouns vejsystem er underlagt de store regnskyl og vind, hvilket betyder at de ofte oplever mindre end ønskeligt betingelser. Betalingsveje gør forbinde de store byer - og for dem, der ønsker at se den varieret landskab i form af bil, er bil hyrer til rådighed på bycentre, jernbanestationer og lufthavne. Store lufthavne i Cameroun omfatter Douala International Lufthavn i Douala, Den Garoua International Lufthavn i Garoua og Yaoundé Lufthavn (Yaoundé Ville Lufthavn) i Yaoundé.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler