billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Douala Lufthavn

Hjem > Cameroun > Lejebil Douala Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Douala Lufthavn. Biludlejning i Douala Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Douala Lufthavn guide

Lejebil Douala Lufthavn
Biludlejning Douala Lufthavn

Douala International Lufthavn (IATA Kode: DLA) tjener det land Cameroun fra dens største by, beliggende i den sydvestlige provins Littiral på den vestlige kystlinje Centralafrika grænser op til Atlanterhavet.Lufthavnens enkelt bane og terminal er klassificeret som landets travleste lufthavn og tjene indenlandske og internationale flyvninger ind og ud af det vestlige og centrale Afrika. Lufthavnen fungerer som et vigtigt knudepunkt for indenlandske luftfartsselskab Camair-Co.

Flyselskaber og destinationer

Douala International Lufthavn har en række nationale og internationale luftfartsselskaber. Internationale flyselskaber omfatter Air Frankrig, Turkish Airlines, Brussels Airlines og Royal Air Maroc. Disse luftfartsselskaber tjener Casablanca. De mest populære langdistance internationale flyvninger flyve til Istanbul, Paris og Bruxelles .Indenlandske bærere omfatter ovennævnte Camair-Co., Ethiopian Airlines, Kenya Airways, Senegal Airlines, og Sydafrikan Airways .Disse luftfartsselskaber tjener store destinationer i hele Afrika, der omfatter Nairobi, Johannesburg, Malabo, Addis Ababa, og Kigali, blandt andre.

Lufthavn Faciliteter

Lufthavnen har gennemgået de seneste renovering og byggeri for at imødekomme øget rejse ind og ud af større by. Et minimum af bekvemmeligheder leveres trods betegnelsen som en international lufthavn. Lufthavnsterminalen giver en række kiosker for mad og drikke muligheder. Ingen WiFi er tilgængelig, men lufthavnen giver en VIP lounge landside, der er åben 24 timer i døgnet. De nærmeste hoteller til lufthavnen er tilgængelige via gratis lufthavnstransport og kan tage passagerer til en række biludlejning i Cameroun.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler