billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Brasilien

 

Hjem > Brasilien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Brasilien. Biludlejning i Brasilien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

São Paulo Guarulhos Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Rio De Janerio Galeao Lufthavn

fra kr.108,-

per dag

         

Brasilia Lufthavn

fra kr.127,-

per dag

 

Belo Horizonte Lufthavn

fra kr.117,-

per dag

         

Campinas Lufthavn

fra kr.108,-

per dag

 

Salvador Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Belem Lufthavn
Belo Horizonte Pampulha Lufthavn
Belo Horizonte Tancredo Neves
Brasilia Lufthavn
Campinas Lufthavn
Campo Grande Lufthavn
Caxias Lufthavn
Cuiaba Lufthavn
Curitiba Lufthavn
Fortaleza Lufthavn

Londrina Lufthavn

Maceio Lufthavn
Manaus Lufthavn
Morabá Lufthavn
Marilia Dr Gastao Vidigal Lufthavn
Maringa Lufthavn
Natal Lufthavn
Navagantes Lufthavn
Porto Alegre Salgado Filho Lufthavn
Recife Lufthavn

Rio De Janerio Galeao Lufthavn
Rio De Janerio Santos Dumont
Salvador Lufthavn
San Jose Dos Campos Lufthavn
Santa Cantarina Florianopolis
Sao Luiz Lufthavn
São Paulo Congonhas Lufthavn
São Paulo Guarulhos Lufthavn
Teresina Lufthavn
Tucurui Lufthavn

Brasilien guide

Lejebil Brasilien
Biludlejning Brasilien

Indledning

Brasilien er det største land i Sydamerika, der er kendt for sine smukke (og undertiden nøgen) strande, smukke mennesker, spændingen skal findes i Rio de Janeiro, og selvfølgelig, for den verdensberømte Carnaval.Brasilien er berømt for sine kaffe, mange ture og udforskninger af Amazonas-floden, og tusindvis af miles af smukke strand kystlinje langs Atlanterhavet.

Befolkning og sprog

Brasilianerne er en forskelligartet gruppe af etniciteter, idet halvdelen af kaukasisk afstamning, kun omkring halvdelen mulat eller blandet hvid og sort herkomst, og tusindvis af indvandrere af japanske, tyske og mellemøstlige kulturer.De vigtigste sprog, der tales i Brasilien er portugisisk, men spansk tales også i skolerne. Andre sprog findes i hele landet omfatter italiensk, tysk, engelsk og japansk.

Religion

Den vigtigste religion i Brasilien er romersk-katolske, efterfulgt af en procentdel af andre kristne trosretninger, herunder protestanter. Interessant, Brasilien indbyggere også klassificere sig selv som spiritister, og mange praksis voodoo eller bantu, mens en lille procentdel klassificere sig selv som ateist eller agnostiker.
Næsten 200 millioner mennesker kalder Brasilien hjemme, mange grupperet i hendes store byer.

Større byer og turistmål

Mens Rio de Janiero er måske den mest berømte og populære turistmål i Brasilien, med lidt over 11 millioner indbyggere, Sao Paulo, ligger syd for Rio de Janeiro, er også meget populære.Hovedstaden i Brasilien er Brasilia, med lidt over tre millioner indbyggere.Salvador, Fortaleza og Sao Luis er også populære destinationer.Amazon River ture og udforskning også tiltrækker tusindvis af rejsende hvert år, med byen Manaus, der tjener som en halvvejs mellem Nordatlanten og Amazon dybt ind i det indre, hvor den forsvinder ind i ødemarken i Colombia og Peru .Andre populære turistdestinationer i Brasilien omfatter, men er ikke begrænset til:

  • Tilbring lidt tid i Amazonia National Park
  • Besøg Iguassu Falls, på grænsen til Brasilien, Paraguay og Argentina
  • Lounge på Copacabana-stranden i Rio
  • Besøg Tijuca Rain Forest
  • Tjek de vandfald i Taquauçú

Klima

Den østlige kystlinje Brasiliens grænser Atlanterhavet, mens dens nordlige og østlige grænser er subtropisk i naturen. Temperaturer i hele landet er fortsat moderat tropisk hele året, selv om vejr og temperaturer varierer afhængig af beliggenhed, de flade, bølgende lavland i nord, smalle kyststrækning ringvej, og dens bjergrige regioner hver erfaring køligere eller varmere temperaturer afhængig af geografisk placering.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Brasilien er det reelle.Brasilien har en forholdsvis stabil økonomi på grund af sin massive Landbrug, minedrift og fremstillingsindustrien. BNP i Brasilien gennemsnit ca US 2500 milliarder dollar dollars, præget af sin serviceindustrien, industri og landbrug arbejdskraft. Brasilien eksporterer lige over US $ 250 milliarder dollars værd af råvarer år, primært i kaffe, transportudstyr og fodtøj, samt import ca US 225 milliarder dollar om året, hovedsageligt i auto dele, elektronik, maskiner og kemiske produkter.

Transport

Rejser gennem Brasilien er en spændende oplevelse, med mange lufthavne, jernbaner og busser for at få rejsende fra her til der. I byer og landdistrikter omkringliggende byer, er bil hyrer ekstremt populære, da de giver besøgende til frihed kørsel op langs kysten på egen hånd, at udforske dybere ind i det indre, og nyder mere autonomi. Store lufthavne i Brasilien, men er ikke begrænset til Dario Guarita lufthavn i São Paulo, at præsident Juscelino Kubitschek International Lufthavn i Brasilia, den Galeao-Antonio Carlos Jobim International Lufthavn i Rio de Janiero, og Mal.Cunha Machado International Lufthavn i Sao Luiz .

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler