billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Bosnien

 

Hjem > Bosnien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Bosnien. Biludlejning i Bosnien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Sarajevo Lufthavn

Tuzla Lufthavn

 

Bosnien guide

Lejebil Bosnien
Biludlejning Bosnien

Indledning

Bosnien en tidligere krigshærgede land beliggende i det sydlige Østeuropa har udholdt mange års krig og ufred, da faldet af Sovjetunionen og dens stræbe efter uafhængighed. I dag, Bosnien, mere almindeligt kendt som Bosnien-Hercegovina, er et lille land beliggende på den østlige side af Adriaterhavet. Landet er omgivet af Serbien mod øst, Kroatien mod nord, og Montenegro mod sydøst. Bosnien er mest kendt for sin hovedstad Sarajevo, vært for 1984 Olympiske Vinterlege.

Befolkning og sprog

Bosnien er et relativt lille land, og compassing lige over 50.000 kvadratkilometer land, og blot ti kvadratkilometer vandområder. Hendes 20-kilometer lange kystlinje er en populær destination for indfødte bosniere samt internationale rejsende, og hendes bjerge og dale er blandt de smukkeste i regionen.
De bosniske folk taler to officielle sprog - Bosnian og kroatisk. Serbiske dialekter er også almindeligt tales i hele landet. Bosnien er hjemsted for knap fire millioner mennesker, et flertal af dem er Bosniak oprindelse, samt store procentdele af serbere og kroater.

Religion

Den vigtigste praktiseres religion i Bosnien er af den muslimske tro, efterfulgt af ortodokse og derefter romersk-katolske og kristne trosretninger.

Større byer og turistmål

Sarajevo er Bosniens hovedstad, bor næsten 400.000 indbyggere. I dag er Bosnien er en populær destination for mange, der ønsker at få et glimt af denne tidligere ukendte og uudforskede land i forhold til turisme. Geografien af ​​landet byder på utallige muligheder for både eventyrere og dem, der ønsker at studere historie, udviklingen og arkitektur i et af de ældste lande i det sydøstlige Europa. Sarajevo byder næsten uendelige muligheder for besøgende, herunder Old Town. Andre populære destinationer i hele Bosnien, omfatter:

  • Sutjeska National Park
  • Solbadning langs Adriaterhavet i Dubrovnik, Zagreb og Split
  • Blagaj eller Tekja kloster, bygget i det 16. århundrede
  • De tidligere olympiske skråninger Jahorina Mountain, som har velfortjent ry for at være det bedste skisportssted i regionen
  • Kravica vandfald
  • Den middelalderlige fæstning ved Kraljeva Sutjeska

Klima

Bosnien klima er så forskellige som dets folk. De bedste tidspunkter for rejsende at besøge Bosnien er i løbet af månederne maj til oktober, da vejret er varmt. Vintrene i Bosnien er brutale og kulde, med vind og sne.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Bosnien-Hercegovina er Bosnien Marka eller BAM. Grundet års stridigheder, Bosnien dag stadig kæmper med overgangen i den globale økonomi markedet, og dets BNP svæver på ca US $ 30 milliarder.Arbejdsstyrken med fokus på service, så industrien, og derefter landbrug. Bosniens industrier stærkt afhængige eksport af malm, ammunition og husholdningsapparater, mens dens landbruget er mere jævnt balanceret mellem hvede afgrøder, vegetabilske afgrøder og husdyr. Bosnien eksport ca US 6000 millioner dollars om året, primært i tøj, metaller og træ, og import ca 11 milliarder dollars om året, hovedsageligt i brændstof, fødevarer, maskiner og udstyr.

Transport

Bosnien er hjemsted for flere store lufthavne, men landet også er stærkt afhængig jernbaner og veje til transport. Rejsende i byområder er i stand til at få adgang til busser og taxaer samt biludlejning. Biludlejningsfirmaer anbefales som en måde at rejse mellem byerne Bosnien skitsere landdistrikterne, grundet bekvemmelighed. Større lufthavne i Bosnien omfatter Sarajevo International Lufthavn i Sarajevo, den Tesla International Lufthavn i Tesla og Banja Luka International Lufthavn i Banja Luka.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler