billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Belgien

 

Hjem > Belgien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Belgien. Biludlejning i Belgien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Antwerpen Lufthavn

Brussels Charleroi Lufthavn

Brussels Zaventem Lufthavn

 

Liège Lufthavn

Belgien guide

Lejebil Belgien
Biludlejning Belgien

Indledning

Belgien ligger langs den nordvestlige kyst af Vesteuropa, omkranset af Frankrigs mod øst, Vesterhavet til sin nord, og ved Tysklands, Den Holland og Luxembourg langs de sydlige og østlige grænser. Belgien er hjemsted for mange former for arkitektur, fra gotisk til barok, og hjem for mange berømte malere, billedhuggere, musikere og forfattere. Talrige provinser i hele Belgien tilbyder sightseeing muligheder og oplevelser for de besøgende, samt en fordybelse i tusinder af års historie og kultur.

Befolkning og sprog

Gennem Belgien, utallige sprog tales, herunder hollandsk, fransk, tysk eller dialekter, der kombinerer aspekter af alle tre.Som sådan tilbyder Belgien tre officielle sprog, tysk, fransk og hollandsk. Flere etniske grupper kalder Belgien deres hjem, herunder et stort antal af de af flamske herkomst, efterfulgt af vallonerne, spredt i en række af Belgiens provinser.
Belgien er hjemsted for mere end 11 millioner mennesker af belgisk oprindelse samt fra nabolandene, rig på flamsk, fransk og tysk samfund.

Religion

Den største religion praktiseres i Belgien, er kristne, primært romersk-katolske, mens en mindre del af andres praksis andre religioner, herunder protestantismen og meget små delmængder, der praktiserer de muslimske, buddhistiske og andre trosretninger.

Større byer og turistmål

Bruxelles er hovedstaden i Belgien, med en befolkning på næsten to millioner indbyggere, der tilbyder et væld af arkitektonisk, kulturelle og underholdningsmuligheder for besøgende. Andre populære og ofte besøgte byer i Belgien omfatter Liège, Bastogne, Antwerpen og Zeebrugge, på kysten af ​​Nordsøen. Mange besøgende kommer til Belgien for at ære de faldne i talrige krige, som Belgien var det slagmark for mange slag under Første Verdenskrig, såvel som af Anden Verdenskrig, beliggende som det er mellem Frankrig og Tyskland.
Andre populære turistmål i Belgien omfatter:

  • Besøg de mange museer i hele Bruxelles, Antwerpen og Gent
  • Tag i ærefrygt for Centraal Station i Antwerpen
  • Ardenneroffensiven webstedet
  • Besøg Flandern Fields, berygtede Verdenskrig kamp website og berømte røde valmue marker, et symbol på de ofre, der døde der

Klima

Belgien har et tempereret klima det meste af året, med milde vintre og kølige somre. Belgiens flade sletter til nordvest, bakker i den centrale regioner af landet og bjergene i Ardennerne mod sydøst tilbyde en bred vifte af klimaer afhængigt af sæsonen.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Belgien, er Euro. Belgien er stærkt afhængig sin samhandel med andre EU-lande, primært Tyskland. Med et BNP på ca US 413 milliarder dollar, Østrigs økonomi er stærkt afhængig tjenester, efterfulgt af industrien, med meget lidt udvikling af landbruget.Landbruget er begrænset til frugt og grøntsager, nogle husdyr og små portioner af tobaksvarer afgrøder. Landets største industrier omfatter transport udstyr, tekniske produkter, basismetaller og videnskabelige instrumenter. Belgien eksporterer lige over US 330 milliarder dollar om året, primært i metaller og metalprodukter, og maskiner og udstyr. Landet importerer ca US 340 milliarder dollar om året, hovedsagelig råvarer såsom lægemidler, råvarer, olie og levnedsmidler.

Transport

Biludlejning er den anbefalede måde at rejse i hele Belgien for turister, der giver de besøgende tid til virkelig udforske en af de smukkeste lande i Vesteuropa i deres fritid.Større jernbanenet og busser, taxaer, og flyselskabet rejser i hele Belgien er også tilgængelig. Store lufthavne i Belgien omfatter Antwerp International Lufthavn i Antwerpen, den Bruxelles lufthavn i Bruxelles og i Liège i Liège Lufthavn.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler