billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Australien

 

Hjem > Australien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Australien. Biludlejning i Australien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Brisbane Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Melbourne Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

         

Perth Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

 

Sydney Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Adelaide Lufthavn
Alice Springs Lufthavn
Avalon Geelong Lufthavn
Ayers Rock Connellan Lufthavn
Ballina Lufthavn
Brisbane Lufthavn
Broome Lufthavn
Cairns Lufthavn

Canberra Lufthavn

Darwin Lufthavn
Gold Coast Lufthavn
Hervey Bay Lufthavn
Hobart Lufthavn
Kalgoorlie Lufthavn
Kununurra Lufthavn
Mackay Lufthavn

Melbourne Lufthavn
Moruya Lufthavn

Newcastle Williamstown Lufthavn
Perth Lufthavn
Port Macquarie Lufthavn
Rockhampton Lufthavn
Sydney Lufthavn
Townsville Lufthavn

Traralgon Lufthavn

Australien guide

Lejebil Australien
Biludlejning Australien

Indledning

Når du leder efter smukke omgivelser, forskelligartede kulturer og afslappet livsstil, Australien er det stedet at gå!Går tilbage omkring 60.000 år har indbyggerne længe kaldt land hjem - og selvom det primært blev etableret som et straffekoloni Australien har siden vokset til et kulturelt rige destination for rejsende over hele verden.

Placering

Australien ligger på den sydlige halvkugle, og er den sjette største land i verden baseret på samlede areal - men er stadig den mindste kontinent. Landet består af fastlandet og de mange øer varierer i størrelse - de fleste bemærkelsesværdige er Tasmanien og Melville Island. Australien er omgivet af smukke Stillehavet og Det Indiske Ocean, i det væsentlige gør det en ø i sig selv!
Et af de mest bemærkelsesværdige naturlige vartegn i verden, Great Barrier Reef, ligger ud for Australiens kyst og intervaller over tusind miles i størrelse - hvilket gør det til verdens største koralrev. Mange landskaber findes i landet, herunder ørkener, bjergområder og regnskove.

Befolkning og sprog

Mens der ikke er nogen officielle sprog er australsk engelsk bruges af et flertal af befolkningen. Andre etniske grupper i hele Australien taler kinesisk, italiensk, græsk og vietnamesisk. Landet selv er godt befolket med en samlet befolkning på 22 millioner indbyggere. Australiens største byer inkluderer Sydney, efterfulgt af Melbourne, Brisbane og Perth, hhv.

Religion

Den største religion praktiseres i Australien er kristen, overvejende protestantisk, katolsk og andre trosretninger.Forskellige etniske grupper i Australien også øve buddhist eller muslimske tro.

Større byer og turistmål

Australien er hjemsted for mange større byer og turistområder.Canberra , den nationale hovedstad, ligger lige syd for Sydney, med en befolkning på fire millioner, i Australian Capital Territory.Staten New South Wales er udstyret med den pulserende og befolkede by i Sydney , hvor den berømte Opera House sidder på havnefronten.Melbourne , som ligger i staten Victoria, byder på en overflod af kulturelle attraktioner, strande, shopping og restauranter.Andre kendte byer i Australien inkluderer Brisbane i Queensland, hvor Great Barrier Reef er placeret, og Adelaide i South Australien også hjemsted for 500 årlige festivaler og Perth i Western Australia.Northern Territory funktioner Ayers Rock , Kakadu National Park og Kata Tjuta!

Klima

Klimaet i delstaten Down Under er en af ​​de faktorer, der holder besøgende vender tilbage år efter år. Australien er et ideelt sted for dem, der søger at undslippe kolde temperaturer på den nordlige halvkugle i vintermånederne, som dens placering på den sydlige halvkugle betyder sine sæsoner er modsat af den nordlige halvdel af verden. Årstider omfatter:

  • Fall - fra marts til maj
  • Vinter - jun-Aug
  • Spring - September til November
  • Summer - Dec-feb

Temperaturen og vejret varierer hele kontinentet, selvom de fleste af landet oplever milde temperaturer og vejrmønstre. Den nordlige del af Australien oplever varmere temperaturer, mens den sydlige del har køligere vintre og lejlighedsvise droppe temperaturer. De mange forskellige klimaer giver masser af rekreative aktiviteter for dem, der besøger Australien i løbet af året! Solbadning i den varme sol i løbet af sommeren eller skiløb i landets høje bjerge og skisportssteder om vinteren giver en bred vifte af udendørs muligheder.

Økonomi

Den nationale valuta i Australien er kendt som den australske dollar og leveres i en række trosretninger featuring velkendt australiere.Austalia BNP er ca US 915 milliarder dollar. Australien afhængig hendes serviceindustrien, så industrisektorer for stabilitet. Hendes landbrugsprodukter spænder fra hvede afgrøder til husdyr, herunder får og kvæg.
Australien eksporterer omkring US 271 milliarder dollar i malm, uld, kød og transportudstyr årligt og import ca US 242 milliarder dollar i computere og kontorudstyr, telekommunikations-og råolie.

Transport

Masser af transportformer er tilgængelige i Australien for at sikre, at du gå overalt til din rejseplan. Biludlejningsfirmaer, placeret i mange lufthavne og byer, giver besøgende med en række køretøjer muligheder for nogen af ​​dine behov. De, der planlægger at bo i et enkelt sted kan værdsætte bus netværk og skinnesystemer findes overalt i større byer. Der er mange smukke veje og naturskønne drev i hele landet - finde en biludlejning, der tilbyder brugen af ​​campingvogne, firehjulstræk, biler og motorcykler til enhver udflugt. Store lufthavne, der tjener Australien omfatter Sydney lufthavn (Kingsford Smith Lufthavn) i Sydney, den Ayers Rock Lufthavn (Connellan Lufthavn) i Uluru, Perth Lufthavn i Perth og Darwin International Lufthavn i Darwin .

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler