billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Argentina

 

Hjem > Argentina

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Argentina. Biludlejning i Argentina inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Buenos Aires Newberry

fra kr.82,-

per dag

 

Córdoba Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Buenos Aires Ezeiza Lufthavn
Buenos Aires Newberry Lufthavn
Comodoro Rivadavia Lufthavn

Córdoba Lufthavn
Mar Del Plata Lufthavn
Mendoza El Plumerillo Lufthavn

Neuquen Lufthavn

Tucuman Lufthavn

Argentina guide

Lejebil Argentina
Biludlejning Argentina

Indledning

Argentina er et af de mest populære og besøgte i sydamerikanske lande, en af Sydamerikas mest stabile, med sin tredjestørste økonomi.Dens hovedstad Buenos Aires har længe fungeret som den ultimative turistmål af internationale rejsende. Argentina prale ry for at være det mest besøgte land af udlændinge i hele Sydamerika.
Oprindelsen af ​​Argentina spores tilbage til omkring 7000 år f.Kr., men i dag er mest kendt for sin smukke natur, det er smukke strande, mange turistmål, og selvfølgelig, den smukke Eva Peron, der sammen med sin mand Juan Perón, skabte en politisk bevægelse i midten af ​​det 20. århundrede.

Befolkning og sprog

Argentina er hjemsted for over 40 millioner indbyggere, med en blanding af indfødte argentinere, samt et stort antal indvandrere fra Australien, Canada, USA og Europa, de fleste især Spanien og Italien .Argentina er det meste kaukasisk, men nyder også mangfoldigheden med de blandede kaukasiske og American Indian afstamning.
Det officielle sprog tales i Argentina er spansk, selv om andre sprog, der normalt tales i hele landet regioner, herunder tysk, italiensk og arabisk dialekter fra Mellemøsten.

Religion

Den vigtigste religion i Argentina er romersk-katolske og andre kristne trosretninger, selv en lille procentdel praksis muslim, buddhist, og andre trosretninger. Argentina har en af ​​de største bestande af praktiserende jøder i Latinamerika. En lille gruppe, ca 4% til 5% hævder, at de er agnostikere eller ateister.

Større byer og turistmål

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina, med en befolkning på cirka 12 millioner mennesker, og en af de smukkeste byer i landet. Andre populære turistmål i Argentina omfatter San Juan, Bariloche, Santa Cruz, og Mendoza .I Buenos Aires, nogle af de mest populære steder omfatter Eco Yoga Park og Cementerio de la Recoleta, hvor graven af Eva Perón ligger, samt tilbyder de besøgende et indblik i den rige og interessant fortid i Buenos Aires.
Nogle af de mest populære turistmål i Argentina nævnes:

  • Iguazu Falls (ved Argentina / Brasilien / Paraguay grænsen krydset)
  • Perito Morena Glacier - Patagonia
  • Bariloche region med sine syv søer
  • Valdez Peninsula - gå whale-watching og se elefant sæler og pingviner
  • Fitz Roy bjerget - en mountain-bjergbestigere favorit

Klima

Beliggende i den sydlige halvkugle, Argentina typisk nyder et tempereret klima, der svinger mellem subtropisk i de nordlige regioner temmelig kølige og polære i sine langt sydlige regioner.

Økonomi

Den vigtigste valuta, der anvendes i Argentina er MXN.Argentina har en sund økonomi med over US $ 7 mia BNP stærkt afhængigt sin industri, service, landbrug og producerer varige forbrugsgoder, landbrugsprodukter, motorkøretøjer og stål, blandt andre. Argentina eksport over US $ 84 mia råvarer, herunder benzin, petroleum, landbrugsprodukter og køretøjer. Landet importerer ca US 70 milliarder dollar værd af råvarer, herunder organiske kemikalier, plast og maskiner.

Transport

Den vigtigste transportform i Argentina er med jernbane, selv om offentlig transport i sine byer er almindeligt, udnytte taxaer, busser og lejede biler. Care hyrer er at foretrække for turister, der ønsker at udforske deres egne tidsplaner. Over 150 asfalterede lufthavne er placeret i hele Argentina med store lufthavne i Buenos Aires, ved Aeroparque Jorge Newbery lufthavn eller Ministro Pistarini International Lufthavn.Guvernør Francisco Gabrielle International Lufthavn tjener Mendoza, mens der i Santa Cruz, kan rejsende bruge Puerto Santa Cruz Lufthavn.I Bariloche, bruge San Carlos Bariloche Lufthavn.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler