billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Albanien

 

Hjem > Albanien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Albanien. Biludlejning i Albanien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Tirana

 

 

Albanien guide

Lejebil Albanien
Biludlejning Albanien

Indledning

Albanien ligger i det sydøstlige Europa, en temmelig mystisk land, som ikke mange internationale rejsende er fortrolige. Albanien er mest kendt for sin følelse af isolation, på trods af fælles grænser med Grækenland, Makedonien og Montenegro, samt kysten af Adriaterhavet og Det Ioniske Hav.Albanien er et relativt lille land, der ligger direkte på tværs fra hælen af Italiens "støvle hæl" over strædet Otronto. Landet er et gammelt land går tilbage til middelalderen, og var engang en del af den store Osmanniske Rige.

Befolkning og sprog

Albanien er ikke et stort land, befolket af cirka 3 millioner indbyggere og dækker næsten 29.000 kvadrat miles. Talrige minoritetsgrupper samt indfødte albanere udgør landets demografi, som omfatter makedonere grækere, montenegrinere, Romani og Balkan egyptere. De vigtigste sprog, der tales i Albanien albansk, er forskellige dialekter af græsk tales i græsk-beboede områder i hele landet.Etniske minoriteter taler bosnisk, serbisk, Makedonske og andre dialekter.

Religion og demografi

Albanien er opdelt i 12 distrikter eller administrative amter, der dækker områder af smukke lavland, bjerge og kystlinje. Den store praktiseres religion i Albanien er Islam. Ca. 70% af albanere er muslimer, men indbyggerne i landet også øve trosretninger såsom romersk-katolske eller albanske ortodokse. Mange albanere hævder ingen religiøse tilhørsforhold.

Større byer og turistmål

Større byer i Albanien omfatter dens hovedstad Tirana med næsten en million indbyggere, samt andre større byer i Elbasan, Korçë og Shkodër.
Albaniens hovedstad er Tirana, med en befolkning på cirka 400.000 indbyggere.Mt. Dajt er den mest populære websted i Tirana, hvorfra besøgende kan se hele byen.
Byen Berat er på UNESCO World Heritage liste som en af ​​de ældste byer i landet, og det er 'City of 1001 Windows' osmanniske og albanske arkitektur.
Gjirokastra er en anden UNESCO byen, også kendt for sin osmannisk Era arkitektur.
Albanien tilbyder også Lura National Park, med udsigt over smukke glaciale søer og bjergtinder. Camping strande såsom Dhermi Beach er også meget populære.

Klima

Klimaet i Albanien varierer afhængigt af geografisk placering. De kystnære områder nyder Middelhavet vejrmønstre, mens de bjergrige områder er naturligvis køligere. Vinter i de lave jorder gennemsnit 7 ° C, med sommeren temperaturer sjældent overstiger 24 ° C. Vintrene er våde og overskyet, og somrene er varme og tørre.

Økonomi

Den nationale valuta i Albanien er lek.Albaniens økonomi kæmper for at få succes i sin overgang fra en lukket til en åben markedsøkonomi samfund. Albaniens BNP er ca US 205 milliarder dollar, primært bestående af service-og industrisektoren arbejdskraft kræfter. Albanien er stærkt afhængig sit landbrug - primært vegetabilske og hvede afgrøder samt kvæg og mejeriprodukter. Albaniens store industrier omfatter tømmer, tekstiler, minedrift og olie. Albanien eksporterer lige under 2 milliarder dollars værd af råvarer om året, hovedsageligt i fødevarer, tekstiler, malm og tobak. Albanien importerer også ca 5 milliarder US $ værd af råvarer primært tekstiler, maskiner og udstyr.

Transport

Transport i Albanien er varieret, med velplejede motorveje forbinder næsten alle dele af landet sammen. De to store hovedveje i Albanien er Albanien og Kosovo motorvejen og Vlore motorvej. Albanske jernbaner styre jernbanesystemet for både private transport og fragt. I byerne er taxaer, busser og biludlejning rigeligt. Biludlejningsfirmaer anbefales for besøgende planlægger at bo mere end et par timer i nogen af ​​albanere smukkeste byer. Hendes store lufthavne kan nævnes: Tirana eller Tirana International Lufthavn, Gjirokastër (Regional), eller Gjirokastra lufthavn og Kukës (Regional), eller Kukës Lufthavn.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler